Veelgestelde vragen

V: Wat is de maximale hoogte in de wasstraat?
A: De maximale hoogte is 2,30 meter.

V: Kan ik mijn cabrio laten wassen met soft-top?
A: Zeker! Het is juist verstandig om jouw cabrio te laten wassen in de wasstraat; de speciale shampoos, wax en polish beschermen de stof van het dak, zodat het soepel en zacht blijft. Het is wel verstandig om het dak goed te laten drogen, voordat je het open doet!

V: Hoe lang duurt het wassen van de auto?
A: De wasbeurt duurt ongeveer 5 minuten.

V: Kan ik mijn banden oppompen?
A: Jazeker, na de wasbeurt kan dat helemaal gratis, zodat je weer veilig en verantwoord de weg op kunt!

V: Wat is de Mikey’s Waspas?
A: De Mikey’s Waspas is een prepaid-kaart waar je saldo op kunt zetten en voordeliger de auto wast door de opwaardeerbonussen en kortingen op wasprogramma’s.

V: Wat kost de Mikey’s Waspas?
A: De Waspas is helemaal gratis!

V: Hoe kom ik aan de Mikey’s Waspas?
A: Dat kan op twee manieren:

  1. Aan de kassa van de wasstraat
  2. Via het aanvraagformulier via de website, klik hier

V: Waar kan ik de Mikey’s Waspas voor gebruiken?
A: Met de Waspas kun je niet alleen voordeligere wasprogramma’s betalen, maar ook glasdoekjes, cockpitdoekjes, nadroogdoekjes, microvezeldoeken, ruitensproeiervloeistof en zelfs interieurreinigingen! Kortom, met de Mikey’s Waspas kun je betalen voor alle producten en diensten.

V: Kan ik meerdere Waspassen hebben?
A: Normaal gesproken heeft ieder account aan aparte Waspas, maar op verzoek kan de wasstraatmedewerker een extra pas uitgeven. Dan kunnen bijvoorbeeld jij en jouw partner allebei een pas hebben die bij hetzelfde account hoort.

V: Wat kan ik doen als mijn waspas kwijt is of gestolen?
A: Als je jouw Waspas geregistreerd hebt, weten we welke waspas van jou was, zodat we die kunnen blokkeren en vervangen. Bij vervanging blijft jouw saldo behouden. Klik hier om uw waspas te laten blokkeren. Vermeld in het contactformulier indien beschikbaar uw pasnummer en NAW gegevens die u heeft ingevoerd bij de pas.