Het stofzuigplein

Na de wasbeurt kun je gratis gebruikmaken van ons ruime overdekte stofzuigplein. Dat is voorzien van een krachtig centraal stofzuigsysteem met slangen aan beide zijden van de auto die moeiteloos al het stof en zand wegzuigen. Zodra je de slang uit de houder pakt, gaat de stofzuiger automatisch aan! Komt je, ondanks de smalle zuigmond, met de stofzuigslang niet overal bij? Geen probleem, naast de stofzuigslangen hebben wij slangen met perslucht hangen waardoor je zonder problemen ook de moeilijk bereikbare plekken schoon kan krijgen, zoals het dashboard of tussen de stoelen!

Stofzuigen alleen in combinatie met wassen mogelijk

Let op: onze stofzuigers zijn superkrachtig, verwijder waardevolle voorwerpen dus vooraf. Weggezogen spullen kunnen wij helaas niet terughalen.

Mattenwasser

Op het stofzuigplein hebben we 2 mattenwassers staan om uw automatjes weer in top conditie te kunnen krijgen. De machine kan met of zonder water gebruikt worden, is voorzien van een mattenrek zodat u de matten gemakkelijk kwijt kan en is geheel gratis  na het wassen.  Uw automatje is nog nooit zo snel zo schoon geworden!

Tip: Verwijder loszittende onderdelen van de automat

Bandenspanningsmeter

Het is belangrijk om jouw bandenspanning iedere twee maanden te meten. Te zachte banden maken namelijk minder contact met het wegdek, waardoor de band minder grip heeft en een slechtere wegligging. Daarnaast zullen de banden harder slijten en zal het brandstofverbruik toenemen.

Tip: De juiste bandenspanning wordt vaak aangegeven in de deurstijl of tankklep. Als ze hier niet in staat, kun je ook het instructieboekje van de auto raadplegen.

Schoonmaakdoekjes

Op ons stofzuigplein verkopen wij verschillende producten om het interieur schoon te maken. Voorbeelden zijn cockpit-doekjes, ruitendoekjes, interieurhandschoenen en droogdoeken, zodat je van alle gemakken bent voorzien om de binnenkant eenvoudig schoon te maken

Tip: koop eenmalig een microvezeldoek voor slechts € 3,50 deze kunt u ieder bezoek weer omruilen voor een schone! (doeken met vet en/of olie worden niet omgeruild)